NAŠA FILOZOFIJA

Više.

Mi u Grundigu vjerujemo da vam možemo uljepštati život. Grundig nije samo dobavljač kućanske elektronike. Mi smo mnogo više. Mi smo brand za ljude koji znaju što je zaista važno u životu. To vrijedi ne samo za uređaje koje proizvodimo, već i za kvalitetu života koju pružaju. Sve je započelo prije 70 godina s našim prvim uspjehom – Heinzelmann radio aparatom. Znali smo da smo na tragu nečega kad smo uvidjeli koliko je zapravo Grundig radio aparat ljudima poboljšao kvalitetu života. Od tada nismo prestali raditi kako bismo vas bolje razumjeli i olakšali vam život.

Od kuhinje do kupaonice, od kuhanja i čišćenja pa sve do opuštanja, možete se osloniti na najsuvremeniju funkcionalnost, bezvremenski dizajn i vrhunsku kvalitetu Grundig proizvoda. Ponosni smo na to što vam možemo pomoći da vam obiteljski život u vlastitom domu postane dobar.

Od proizvođača poznatih Grundig radio aparata pretvorili smo se u jednog od najvećih europskih proizvođača cjelokupnog asortimana potrošačke elektronike, a usput smo ponešto i naučili. Naš je cilj postati vašim najvrednijim dobavljačem. To nam uspijeva jer se trudimo osvijetliti budućnost.

Primjer su naši Grundig smart televizori i drugi povezani uređaji, kao i progresivne inovacije poput naših proizvoda za virtualno korisničko iskustvo koji sučelje projiciraju na radnu površinu i reagiraju na pokrete.

Svaki od naših proizvoda dizajniran je kako bi olakšao ili poboljšao neki dio vaše dnevne rutine.

Upravo to dobivate uz FineArts Grundig smart TV sa zakrivljenim Ultra HD zaslonom koji vam donosi kino doživljaj u kojem možete uživati na vlastitom kauču, dok uz Divide & Cook dobivate više vremena s obitelji, zahvaljujući mogućnosti istovremene pripreme dvaju potpuno različitih jela. Isti je slučaj i s MultiSense tehnologijom, koja uvijek odabire odgovarajuće postavke pranja kako bi vam omiljene traperice uvijek izgledale kao nove.

S Grundigom ste sigurni da ćete dobiti ono što vam treba – proizvode koji su dizajnirani za rješavanje problema, proizvedeni prema najvišim njemačkim standardima kvalitete u pogledu pouzdanosti i jednostavnosti uporabe. Zato ne stvaramo nove proizvode samo zbog noviteta. Umjesto toga, započinjemo time što pokušavamo istinski razumjeti ono što vam je u životu doista važno. Rezultat je prigodna funkcionalnost i jednostavna uporaba, koji će vam pomoći da se pobrinete za stvari do kojih vam je stalo. Kao što vidite, Grundig proizvodi posebno su prilagođeni. Za svakodnevni život.

Želimo da svako novo poglavlje u tehnologiji za vas postane novim razdobljem bezbrižnog života.

Grundig: Čini život ljepšim već više od 70 godina!

Grundig ima dugačku povijest kvalitete, inovacije i stila, zahvaljujući kojima je kompanija više od 70 godina vodeća u Europi u području potrošačke elektronike i kućanskih aparata.

Saznajte više o Grundig priči

Grundig: Čini život ljepšim već više od 70 godina!

Unternehmensgeschichte

Cjelokupan asortiman Grundig proizvoda

Kvaliteta, inovacija i stil u cjelokupnom asortimanu Grundig proizvoda

Grundig standardi kvalitete čine život ljepšim!

Grundig kućanski aparati i potrošačka elektronika proizvedeni su u skladu s najvišim standardima kvalitete u pogledu pouzdanosti i jednostavnosti korištenja.

Saznajte više

Grundig standardi kvalitete čine život ljepšim!

Grundigov širok asortiman inovativnih proizvoda i uređaja ima jednu zajedničku stvar, a to je vrhunska kvaliteta. Do kvalitete se ne dolazi slučajno. Ona je rezultat strogog testiranja svake karike u lancu, od ideje do proizvodnje i nakon nje. Tiskane pločice ili vijci – svaka komponenta i dio u svakom Grundig televizoru i Grundig radio aparatu mora dokazati svoju vrijednost.

Toliko smo uvjereni da će, jednom kad je završen, Grundig uređaj proći završno testiranje – svakodnevnu uporabu u vašem domu – da vam dajemo više od samog obećanja.

Naši vrhunski kućanski aparati dizajnirani su, testirani i osmišljeni kako bi mnogo godina mogli pružati visoke standarde performansi. Bilo da ste u potrazi za perilicom rublja ili radio aparatom, Grundig nudi kvalitetu koja će oduševiti sva vaša osjetila.

Primjerice, kod odabranih inverterskih eko motora samo trebate pozorno slušati kako biste shvatili zašto smo postali prvim dobavljačem koji je 2015. godine dobio certifikat za izvanrednu kvalitetu zvuka naših proizvodi. To nije samo zato što su naši kućanski aparati tihi. Svaki klik na gumb na Grundig televizoru i svaki šum ciklusa pranja ili centrifugiranja na Grundig perilici rublja dizajnirani su kako bi bili glazba za vaše uši.

Stoga ne čudi da je SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH, jedna od glavnih organizacija za testiranje i akreditaciju, Grundigu dodijelila svoju najveću ocjenu. Vrlo smo zahvalni za to priznanje. A sigurni smo i da će i vaše uši biti. Proizvod koji obavlja svoj posao tek je na pola puta do dobivanja svoje Grundig oznake. Još mora zadovoljiti naše njemačke standarde kvalitete u pogledu pouzdanosti i jednostavnosti uporabe, kao i naša mjerila za inovativnost. Nakon što je proizvod prošao sva testiranja, znamo da ima ono što je potrebno kako bi vam poboljšao život.

Od kuhinje do kupaonice, od kuhanja i čišćenja pa sve do opuštanja, možete se osloniti na praktičnu funkcionalnost, bezvremenski dizajn i vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. Zato nastavljamo razvijati Grundig potrošačku elektroniku, male kućanske aparate i velike kućanske aparate najvišeg standarda. Također nikada ne prestajemo istraživati, razmišljati i preosmišljavati se. Kako bismo vam pružili uređaje pouzdane kvalitete koji vaš dom i život čine boljim.

Grundigu je stalo do prirode – i do vas!

Grundig dizajnira proizvode visoke kvalitete s najvišim standardima očuvanja energije.

Saznajte više

Grundigu je stalo do prirode – i do vas!

Grundigu je stalo – do prirode i do vas. To znači da osjećamo odgovornost za razvoj održivih uređaja koji neće štedjeti na vašoj udobnosti. To nam uspijeva zahvaljujući dizajniranju proizvoda visoke kvalitete koji su u skladu s najvišim standardima uštede energije, uz maksimalno smanjenje potrošnje energije i vode.

Grundig veliki kućanski aparati s optimalnom energetskom učinkovitošću mogu se pohvaliti ne samo zaštitom okoliša, nego i uštedom novca. Od kuhinje do kupaonice, Grundig ima odgovarajuće uređaje koji će vam pomoći smanjiti ekološki otisak zahvaljujući izvanrednom razredu energetske učinkovitosti, koji se postiže uporabom inteligentne tehnologije.

Najbolji je primjer naš novi junak održivosti – EcoChamp perilica posuđa od 5,5 litara. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji uštede energije, osim što štedi do 2.600 litara vode godišnje u usporedbi s konvencionalnim perilicama posuđa od 15 litara, također je ocijenjena A++ razredom energetske učinkovitosti.

Svi su uređaji ocijenjeni najvišim razredima energetske učinkovitosti u svojim kategorijama (ponekad te razrede i nadmašuju). Bilo za pranje rublja, hlađenje, pranje posuđa, kuhanje ili pečenje, svi energetski učinkoviti Grundig uređaji pružaju savršeno ekološko rješenje.

Dobro promišljen odabir kućanskih aparata igra važnu ulogu u smanjenju potrošnje energije. Odgovarajući aparati s uštedom energije mogu vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim utjecajem na okoliš i nad svojim računima.

Puno smo više od same energetske učinkovitosti. Iz Grundiga dolazi mnoštvo inovacija u području očuvanja energije. 

Grundig u svijetu

Iako potječemo iz Njemačke, razmišljamo globalno. Grundig ima 1600 zaposlenika u više od 65 zemalja.

Vijesti o Grundigu...

Ovdje možete pronaći podatke iz tiska i medija o Grundig kućanskim aparatima te najnovije vijesti o Grundigu i Grundig proizvodima.

Pročitajte više.
Povratak na vrh stranice